Skip to content Skip to footer
 0721 694 436
De 14 ani impreuna
pentru o respiratie usoara
Wishlist

My wishlist

Product name Unit price Stock status
No products added to the wishlist

view wishlist page

Shopping Bag 0 items - 0.00 lei 0
Wishlist

My wishlist

Product name Unit price Stock status
No products added to the wishlist

view wishlist page

Shopping Bag 0 items - 0.00 lei 0

Our Specialty Pharmacists

Specialty pharmacy staff are trained in the highly specific and technical requirements of dispensing specialty products, including safe and proper shipping, handling, and storage. Our specialty pharmacists are continually being educated on the clinical requirements of these specialized medications, including drug interactions and side effects management.

Linda Graves

Director

Edward Woods

Surgeon

Rita Thompson

Pharmacist

Lana Perkins

Clients Manager

Linda Patison

Pharmacist

Rober Davids

Pharmacist

Browse offers on sale this week.

Vitamins & SupplementsWeekly Deals
BUY VITAMINS ONLINE
Happy Clients

„Profesionisti seriosi! Mai ales pentru inchiriere concentrator de oxigen cu sau fara decontare prin casa de asigurari de sanatate, la pret rezonabil. Au de asemenea aparate de oxigen si aparate CPAP de vanzare la preturi decente. Recomand cu incredere oricarei persoane din Bucuresti care are nevoie de inchiriat pentru acasa tub sau butelie de oxigen medical pentru oxigenoterapie!”

Adrian S.

Bucuresti

„Va multumesc din suflet pentru ajutor! Datorita voua tatal meu a primit o sansa la viata. In momente de criza, in care nu se mai gaseau concentratoare de oxigen si majoritatea firmelor profita ca sa mareasca preturile, voi ati ales sa ramaneti OAMENI. Ramaneti la fel si ajutati la fel cum o faceti de 13 ani, rasplata voastra va fi una pe masura.

Cristina S.

Bucuresti

Profesionalism, acte putine, rapiditate. Am inchiriat un aparat de oxigen pentru matusa mea, aflata in stare critica. Au asigurat pachetul complet, inclusiv consumabilele necesare. Recomand serviciile lor cu toata caldura.”

Mihai S.

Bucuresti
Our Team - GYMED OXIGEN