Skip to content Skip to footer
 0721 694 436
De 14 ani impreuna
pentru o respiratie usoara
Wishlist

My wishlist

Product name Unit price Stock status
No products added to the wishlist

view wishlist page

Shopping Bag 0 items - 0.00 lei 0
Wishlist

My wishlist

Product name Unit price Stock status
No products added to the wishlist

view wishlist page

Shopping Bag 0 items - 0.00 lei 0
Gymed Oxigen - Pentru o Respiratie Usoara!

Misiunea Gymed Oxigen

Suntem o companie 100% romaneasca, un antreprenor local care a pornit la drum in anul 2009, avand ca misiune oferirea de servicii si produse medicale de cea mai buna calitate pentru terapia afectiunilor respiratorii.

De 14 ani ne bucuram sa fim un partener de incredere in oxigenoterapie, diagnosticul si tratamentul apneei in somn pentru mii de pacienti, medici din cabinetele individuale si specialisti pneumologi din spitalele de profil publice si private din intreaga tara.

Avem acreditare din partea Casei de Asigurari de Sanatate pentru furnizarea de dispozitive medicale cu decontare, avizul Agentiei Nationale a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale pentru produsele pe care le comercializam, precum si certificarea SRAC ISO 9001.

Serviciile noastre

Inchiriere concentratoare de oxigen la preturi rezonabile

Aparatele de oxigen pot fi utilizate atat pentru terapia cu oxigen la domiciliul pacientului cat si in spitale, pentru afectiuni respiratorii precum BPOC (bronhopneumopatie obstructiva cronica).

Vanzare aparate de oxigen pentru oxigenoterapie la domiciliu

Concentratoarele de oxigen sunt recomandate pentru oxigenoterapia la domiciliu pentru pacientii suferind de COVID-19, ca terapie de intretinere post Covid-19 sau ca tratament paliativ pentru neoplasme pulmonare.

Inchiriere aparate oxigenoterapie cu decontare CAS

Pacientii care au nevoie de oxigenoterapie pe termen lung la domiciliu pot beneficia de decontarea chiriei prin Casa de Asigurari de Sanatate.

Inchiriere si vanzare aparate CPAP / BiPAP

Aparatele CPAP / BiPAP sunt recomandate pentru terapia Sindromului de Apnee in Somn de tip Obstructiv. Puteti alege totodata dintr-o gama variata de accesorii medicale asociate: masca CPAP nazala sau faciala, umidificator CPAP.

Vanzare aparatura medicala si consumabile pentru pneumologie

Oferim produse medicale in domeniul pneumologiei si cardiologiei destinate spitalelor si pacientilor.

Produsele noastre

Dispozitive medicale

Oferta noastra de produse cuprinde concentratoare de oxigen pentru tratarea insuficientei respiratorii, poligrafe / polisomnografe, aparate CPAP / BiPAP pentru diagnosticul si terapia tulburarilor respiratorii din timpul somnului, pulsoximetre portabile si stationare, spirometre pentru testarea functiilor ventilatorii.Consumabile medicale

O categorie importanta din portofoliul de produse o reprezinta consumabilele medicale pentru pneumologie, cardiologie si ecografie – piese bucale si filtre antibacteriene spirometrie, hartie si gel EKG si ecografie, masti oxigen si canule nazale, kit-uri aerosoli.

Viziunea noastra

Vrem sa fim un partener responsabil si de incredere pentru clientii nostri, sa ne dezvoltam in mod continuu si sa oferim servicii si produse de cea mai buna calitate.
In relatia cu clientii nostri ne adaptam nevoilor acestora, prin promptitudine, consiliere profesionista, servicii flexibile si de calitate.
Ne dorim sa avem cat mai multi clienti multumiti!

Valorile noastre

Incredere
Flexibilitate
Promptitudine
Responsabilitate
Despre noi - Descopera misiunea, produsele si serviciile Gymed.ro