Skip to content Skip to footer
 0721 694 436
De 14 ani impreuna
pentru o respiratie usoara
Wishlist

My wishlist

  No products added to the wishlist

view wishlist page

Shopping Bag 0 items - 0.00 lei 0
Wishlist

My wishlist

  No products added to the wishlist

view wishlist page

Shopping Bag 0 items - 0.00 lei 0

Inchiriere concentrator de oxigen / aparat de oxigen de inchiriat la domiciliu

Va oferim serviciul de inchiriere aparat de oxigen – concentrator de oxigen pentru utilizare la domiciliu cu masca oxigen sau canula nazala, cat si posibilitatea de cumparare aparate pentru oxigenoterapie – concentrator de oxigen portabil sau stationar.

PROMOTIE - inchiriere aparat oxigen - concentrator de oxigen de la doar 200 lei/luna!

Concentrator de oxigen VisionAire 5

Acte necesare pentru inchiriere concentrator de oxigen:

 • copie act identitate pacient
 • copie act identitate apartinator
 • prescriptie medicala de la medicul specialist

Inchiriere concentrator de oxigen – GRATUIT cu decontare CAS

Acte necesare decontarii chiriei de catre Casa de Asigurari de Sanatate:

 • cerere scrisa adresata CAS
 • formular tipizat CAS
 • declaratie pe propria raspundere ca deficienta nu a aparut in urma unei boli profesionale, a unui accident de munca sau sportiv
 • formular tipizat CAS
 • prescriptie medicala pentru oxigenoterapie (termen de valabilitate de 30 zile de la eliberare de catre medic)
 • talon de pensie sau adeverinta de salariat
 • copie dupa actul de identitate

Cat trebuie sa fie saturatia de oxigen? Utilizarea unui aparat de masurat oxigenul in sange

O saturatie oxigen normala trebuie sa aiba o valoare peste 95%. Pentru unii pacienti cu anumite afectiuni pulmonare cronice, cum ar fi BPOC, putem considera o valoare buna peste 92%.

In cazul persoanelor infectate cu COVID-19, daca valoarea saturatiei de oxigen in sange scade sub 92%, trebuie luata in calcul utilizarea unui aparat de oxigen cu o masca pentru oxigen sau narine oxigen.

Valoarea saturatiei in oxigen se poate masura cu ajutorul unui aparat portabil denumit pulsoximetru (saturometru) pentru deget, asa cum este prezentat in imaginea alaturata.

Puteti solicita serviciul de inchiriere pulsoximetru pentru deget sau va oferim posibilitatea de cumparare saturometru in vederea monitorizarii concentratiei de oxigen in sange. 

Pulsoximetru portabil tip clips deget

Concentrator de oxigen 10L – Force 2

Oxigenoterapia de lunga durata (OLD) la domiciliu prin utilizarea unui aparat concentrator de oxigen

Afectiunile respiratorii au cunoscut o evolutie nedorita in secolul in care traim, marcat de factori distructivi cum ar fi poluarea, fumatul, stresul. Un numar foarte mare de semeni de-ai nostri sufera de diverse boli pulmonare, cauzate de acesti factori.

Cele mai raspandite afectiuni pulmonare sunt astmul bronsic, bronhopatia pulmonara obstructiva cronica (BPOC), fibroza pulmonara si, nu in ultimul rand, cancerul pulmonar.

Pacientii care sufera de BPOC, fibroze pulmonare, cancer pulmonar prezinta insuficienta respiratorie cronica, obosesc si au senzatie de sufocare la eforturi foarte mici, avand o capacitate respiratorie foarte scazuta.

Oxigenoterapia de lunga durata se adreseaza acestor pacienti cu boala pulmonara cronica obstructiva si s-a dovedit a avea urmatoarele beneficii:

 • creste calitatea vietii
 • creste durata de supravietuire
 • are impact benefic asupra statusului mintal
 • imbunatateste rezistenta la efort
 • are impact benefic asupra hipertensiunii pulmonare 

In cazul pacientilor cu cancer pulmonar, oxigenoterapia constituie un tratament paliativ. Serviciul de inchiriere aparat oxigenoterapie – concentrator de oxigen este disponibil si pentru acesti pacienti in Bucuresti si judetele limitrofe.

Pacientii care necesita oxigenoterapie la domiciliu pot utiliza un concentrator de oxigen de inchiriat, care este cea mai sigura si mai accesibila sursa de oxigen in comparatie cu o butelie / tub oxigen medical. Pentru mai multe detalii despre aparatele de oxigen apasa AICI

Acest aparat se poate achizitiona sau inchiria de la firma noastra, impreuna cu accesoriile necesare: canula nazala, masca oxigen si bol umidificator. De asemenea, va oferim spre vanzare aparat de oxigen portabil pentru o mobilitate ridicata.

Se recomanda utilizarea unui aparat de masurat oxigenul in sange denumit pulsoximetru (saturometru) pentru monitorizarea saturatiei de oxigen din sange (SaO2).

Inchiriere aparat oxigen - Concentrator de oxigen de inchiriat pentru oxigenoterapia la domiciliu - Inchiriere concentrator de oxigen - Inchiriere aparat oxigenoterapie - Aparat aer - Butelie oxigen medical